Tarkan uhapšen zbog dilovanja droge

Izvor: S media, 26.Feb.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tarkan uhapšen zbog dilovanja droge

Turski pop pevač Tarkan priveden je danas sa još devet osoba u sklopu policijske istrage o preprodavcima narkotika.

Tarkan (37), koji je slavu izvan svoje zemlje stekao 1998. hitom "Simarik", priveden je zbog sumnje da je povezan sa dva dilera droge koji su pod nadzorom policije, prenela je turska državna novinska agencija Anadolija.

Policija je navodno pronašla manju količinu hašiša u vikendici pop zvezde, nedaleko od Istanbula.

Dnevnik Hurijet (Hurriyet) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << preneo je na svom sajtu da policija ispituje Tarkana, što je potvrdio i njegov brat Hakan Tevetoglu.

Tarkan je u Turskoj prodao milione albuma, a kod nas su mnoge njegove pesme obrađene od strane naših pop i folk pevača.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/vRsyyBFcHYQ?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayervRsyyBFcHYQ", "ytplayervRsyyBFcHYQ", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.