Tamara Ristić Kezz u subotu u klubu Petak

Izvor: SvetGitara.com, 11.Nov.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Ristić Kezz u subotu u klubu Petak

Tamara Ristić Kezz održaće prvi samostalni koncert u Beogradu u subotu, 12. novembra u klubu Petak (Lomina 14).

Kezz je kantautorka i live looping umetnica iz Kikinde. Od ranog detinjstva je na sceni: sa 5 godina je počela da glumi u lokalnom pozorištu Art Teatar, a u devetoj godini je imala prvi pevački muzički nastup. Autorski projekat Kezz je pokrenula krajem 2014. objavljivanjem prvog singla „Moma“, koji je ušao u najuži izbor od tri pesme na konkursu „World Music Network“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << iz Londona.

Njena muzika je spoj prirodnog i elektronskog, izvornog i modernog. Nastupa sama, uz looper, klavijaturu i melodiku, stvarajući jedinstven i samostalan zvučni prostor u kom se prepliću i upliću melodije elektronskih i akustičnih instrumenata sa karakterističnim stilizovanim pevanjem inspirisanim tradicionalnom muzikom slovenskih naroda. Do sada je nastupala samostalno, i u sklopu različitih muzičkih projekata, u gradovima širom Srbije i bivše SFRJ, Bugarskoj, Španiji, Italiji, Austriji, Češkoj i Norveškoj.

Početak je najavljen za 21h, a cena karte je 250 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.