Tajna uspeha Depeche Mode

Izvor: Mondo, 17.Mar.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna uspeha Depeche Mode

Članovi benda kažu da ne razgovaraju međusobno!

Depeche Mode, bend koji ćemo uskoro konačno slušati u Beogradu, ovih dana će objaviti 13. studijski album. Članovi grupe gostovali su na filmskom festivalu u Ostinu, Teksas, i otkrili "tajnu" svog uspeha.

"Mi ne razgovaramo međusobno, ukoliko ne radimo. Nakon turneje, možda se čujemo jednom u pola godine", rekao je Martin Gor.

Takav odnos ne otvara mogućnosti za konflikte i neslaganja među članovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Depeche Mode, pa je sve u redu već više od 30 godina.

Ovakav pristup možda bi trebalo da primene i "Stonsi", pošto su se Mik Džeger i Kit Ričards od silnih godina provedenih zajedno posvađali već bezbroj puta.

Depeche Mode nastupiće 19. maja na beogradskom Ušću, a 22. marta objaviće album "Delta Machine".

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tajna uspeha „Dipeš Moda“: Ne razgovaraju van studija

Izvor: Blic, 18.Mar.2013, 07:33

Članovi grupe „Dipeš mod“, koji će posle puno iščekivanja prvi put nastupiti u Srbiji 19. maja, otkrili su kako su uspeli da opstanu na sceni više od 30 godina...- Mi ne razgovaramo međusobno ukoliko ne radimo. Nakon turneje, možda se čujemo jednom u pola godine - ispričao je Martin Gor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.