Izvor: RockSerbia.net, 08.Jul.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svirke na trgu u Novom Sadu u sklopu Youth fair-a

Bajaga i Instruktori i Positive Vibrations Movement bend, koji čine muzičari sa Jamajke, Velike Britanije i Srbije nastupiće večeras  na Trgu slobode u okviru trećeg regionalnog Sajama omladinskog turizma “Youth fair”, dok će sutra svirati Marčelo i Iskaz  i Lollobrigida. Za ljubitelje elektro zvuka, na tajnoj lokaciji, u sklopu Youth fair after partija, nastupiće DJ Ikonika iz Velike [...]

Nastavak na RockSerbia.net...






Povezane vesti

Sajam omladinskog turizma od večeras

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2014

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je Sajam omladinskog turizma Youth Fair, koji se danas i sutra održava u Novom Sadu, izvanredna prilika da se taj grad promoviše kao centar kreativne industrije, ali i da aplicira za omladinsku prestonicu Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RockSerbia.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RockSerbia.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.