Izvor: BalkanRock.com, 25.Jul.2021, 18:03

Svemirko i fanovi kao jedan glas na Devetki

Sinoć je u Beogradu u Ciglani održan poslednji u nizu koncerata Provetravanje na Dev9t, na kome je nastupio Svemirko. Iako je koncert inicijalno bio zakazan za nedelju 18. jul, zbog vremenskih neprilika odložen je za subotu 24. Mada se sam festival završio, fanovi hrvatskog benda nisu ostali uskraćeni za nastup. Nakon prošlonedeljnog nevremena koje je […] The post Svemirko i fanovi kao jedan glas na Devetki first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Nipplepeople u Novom Sadu i Beogradu u avgustu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Jul.2021, 08:16

Elektro pop duo Nipplepeople održaće koncerte ovog leta u Novom Sadu i Beogradu, posle pauze od više od godinu dana izazvane epidemijom virusa korona. Prvi nastup očekuje nas 13. avgusta u Promenadi u Novom Sadu (20,00h), a drugi 22. avgusta u beogradskoj Barutani (21,00h). Karte za...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.