Svemir ima “zmajev dah”

Izvor: BalkanRock.com, 15.Okt.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svemir ima “zmajev dah”

Nakon uspješnog singla “Iz daljine” kojeg su izbacili u šestom mjesecu, Svemir je odlučio počastiti svoje fanove s još jednim singlom prije nego što se posvete snimanju svog trećeg albuma.

Pjesma se zove “Zmajev dah“, i otkriva nam Svemir u njegovom do sad najvedrijem raspoloženju. Iz benda poručuju da nakon ove pjesme, više neće otkrivati numere s novog albuma dok ga skroz ne dovrše, a to neće biti prije proljeća 2016-te.

Ipak, za fanove >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji ne žele toliko čekati da čuju još pokoju novu stvar, odlučili su pokloniti digitalni live album “Uživo u Polanoviću” snimljen u srpnju ove godine u poznatom zabočkom klubu “Polanović”. Album je besplatan, ali se može dobiti isključivo na zahtjev, koji možete uputiti bendu na njihovu FB stranicu, bandcamp stranicu ili mail adresu sve.svemir@gmail.com. Na albumu ekskluzivno možete, uz live izvedbe pjesama s njihova prva dva albuma, čuti i dvije sasvim nove stvari, pa ako ga želite, požurite s naručivanjem jer izdanje je limitirano na samo 100 primjeraka.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.