Izvor: BalkanRock.com, 26.Jan.2023, 18:29

Sunshine slavi 14. februar i počinje rođendansku turneju “Priđi mi ti”

Koncertom u Domu omladine Beograda 14. februara Sunshine obnavlja tradiciju proslave Dana zaljubljenih i simbolično započinje proslavu „30 ‘dina na betonu„. Specijalni gosti su El Pre3idente. Prošle su tri decenije kako je “dečko iz bloka 37” Bane Bojović okupio ekipu kojoj je dao ime “Sunshine” ne sluteći da će samo koju godine kasnije postati jedan […] The post Sunshine slavi 14. februar i počinje rođendansku turneju “Priđi mi ti” first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Goran Bare i Majke i Vojko V stižu na Kontakt konferenciju, showcase festival

Izvor: BalkanRock.com, 27.Jan.2023, 12:19

GORAN BARE I MAJKE i VOJKO V nastupiće u festivalskom delu sedmog Kontakta, koji nas očekuje od 23. do 25. marta 2023. godine na više lokacija u Beogradu. GORAN BARE I MAJKE stižu na #Kontakt23 u četvrtak, 23. marta. Nastupiće u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Promotivni kontigent ulaznica...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.