Suede objavili novu pesmu “Outsiders”

Izvor: BalkanRock.com, 25.Sep.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suede objavili novu pesmu “Outsiders”

Britanski sastav Suede objavio je novu pesmu i spot “Outsiders” sa predstojećeg albuma.

Britpop majstori Suede najavili su novi album “Night Thoughts” kao i istoimeni dugometražni film. Album će u prodaji biti od 22. januara 2016. godine. Uz njega, na DVDu stiže film u režiji Rodžera Sardženta.

Album će biti urađen sa punom gudačkom sekcijom na njemu. Producira ga bendov dugogodišnji saradnik Ed Bjuler sa kojim su ga snimali u Londonu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i Briselu.

“Želeli smo da napravimo vrstu ploče koju ne treba da radite u 2015. godinu. Onu vrstu koju slušate redom i do kraja u celosti”, rekao je pevač Bret Anderson. “Night Thoughts je o onim momentima kada se probudite u 4 ujutru sa zidovima vašeg života koji se obrušavaju. To je album o strahu, ljubavi i gubitku. Film koji smo napravili oslikava te teme da stvori isrpepletan

“Night Thoughts” nasleđuje odličan, povratnički album “Bloodsports” iz 2013. godine.



Spisak pesama:

01 When You Are Young

02 Outsiders

03 No Tomorrow

04 Pale Snow

05 I Don’t Know How To Reach You

06 What I’m Trying To Tell You

07 Tightrope

08 Learning To Be

09 Like Kids

10 I Can’t Give Her What She Wants

11 When You Were Young

12 The Fur & The Feathers

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.