Stray Dogg započeo “crowdfunding” kampanju za snimanje četvrtog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 05.Mar.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stray Dogg započeo “crowdfunding” kampanju za snimanje četvrtog albuma

Bend se nakon tri izdana glazbena albuma odlučio na prikupljanje sredstava za novi, četvrti studijski album koji je u velikim pripremama, a naziva se “Look At The Moon”.

Pokrenuta je i “crowdfunding” kampanja za sakupljanje sredstava koja je objavljena na sljedećoj poveznici:

https://www.kickstarter.com/projects/1795183763/stray-dogg-look-at-the-moon-new-album

Kampanji u trajanju od 45 dana svatko će moći donirati iznos koji želi te tako sudjelovati >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u stvaranju albuma. Na taj se način povezuju glazbenici sa svojom vjernom publikom, a samom bendu se financijski pripomogne u troškovima produkcije i snimanja. Međutim, ovo nije prvi slučaj ovakvog tipa kampanje umjetnika s naših područja. To su do sad radili i glazbenici JR August iz Hrvatske, Ana Ćurčin te tim iza filma “Nebeska tema” o Vladi Divljanu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.