Stravična pucnjava u toku Festivala Route 91 – Harvest

Izvor: BalkanRock.com, 02.Okt.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična pucnjava u toku Festivala Route 91 – Harvest

Američki country festival Route 91 – Harvest (LA), postao je poprište najveće pucnjave u istoriji SAD-a. U toku njegovog trajanja ubijeno je više od 50, a ranjeno više od 200 osoba.

Policija je potvrdila da je napadač ubijen. Reč je o 64-ogodišnjem Stephenu Paddocku. Locirana je i ženska osoba koja mu je pravila društvo, a motivi napada zasad nisu poznati. Napadač navodno nema veze sa terorizmom, ali je od ranije poznat organima reda.

Tog kobnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << trećeg dana Festivala prisustno je bilo oko 30 000 osoba. Pucnjava je počela tokom nastupa popularnog pevača Jasona Aldeana, koji je odmah potom napustio pozornicu. Kasnije je na Instagramu izjavio: “Ovo večeras je bilo više od strašnog. Još uvek ne znam šta reći, osim da smo moj tim i ja na sigurnom. Moje misli i molitve su sa svima koji su svedočili večerašnjem događaju. Srce me boli što se ovo dogodilo ljudima koji su došli na festival da uživaju.”

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.