Stigao je!!! (FOTO i VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Jun.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je!!! (FOTO i VIDEO)

Pevač kojeg željno iščekujemo mesecima sleteo je u Beograd! Pogledajte šta su zabeležili naši reporteri na licu mesta.

Robi Vilijams stigao je na beogradski aerodrom, gde ga je dočekao veliki broj novinara i fotoreporetera. Lepo raspoložen, pevač se sa osmehom javio svima.

Kapije Ušća se otvaraju još u 18 sati, jer će pre Robija nastupiti učesnici X Faktora.

Organizatori kažu da će on sutra uveče nastupiti na beogradskom Ušću pred oko 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << hiljada ljudi. Ulaznice za Robijev prvi koncert u Srbiji, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara.

Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit pred apsolutnom rasprodajom i košta 8.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.