Steve Wynn krajem oktobra u regionu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Avg.2015, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steve Wynn krajem oktobra u regionu

Kultna ličnost američkog indi rokenrola, Steve Wynn, će posetiti Srbiju krajem oktobra.

Vođa benda The Dream Syndicate, koji su se nedavno ponovo okupili, član nekadašnjih američkih podzemnih supergrupa Gutterball i Danny and Dusty, kao i jedna od značajnijih figura “Amerikana” i “Pejzli-andergraund” pokreta će po peti put nastupiti u Beogradu, u solo varijanti. To će biti njegov prvi beogradski koncert od 2008. godine, kada je svirao u Living >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Roomu SKCa.

Steve Wynn će takođe održati i koncerte u Novom Sadu i Zagrebu, u okviru svoje mini ex-YU turneje, dok je beogradski koncert zakazan za sredu, 28. oktobra i održaće se u KC Gradu. Pretprodaja ulaznica počeće u septembru.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.