Steve Vai među deset najboljih gitarista svih vremena

Izvor: NC magazin, 17.Okt.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steve Vai među deset najboljih gitarista svih vremena


Steve Vai, koji će nastupiti u Kombank Areni, 30. oktobra, još jednom se našao u top deset najboljih gitarista svih vremena. Magazin "Guitar World" organizovao je takmičenje za "100 najboljih gitarista svih vremena" u kome su glasali čitaoci. Takmičenje je bilo svojevrstan turnin na ispadanje u kome su gitaristi bili suprostavljeni jedan na jedan.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Stiv Vaj ušao u top 10 najboljih gitarista svih vremena

Izvor: Press, 17.Okt.2012

Američki gitarista Stiv Vaj, koji će u okviru turneje "The Story of Light" nastupiti u Kombank Areni 30. oktobra, još jednom se našao u top deset najboljih gitarista svih vremena..Magazin "Guitar World organizovao je takmičenje za 100 najboljih gitarista svih vremena u kome su glasali čitaoci....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.