Šta ako Unlock your Green nije bio kraj?

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ako Unlock your Green nije bio kraj?

Ne znamo za vas, ali mi smo prošle godine krenuli na jedinstvenu Unlock your Green pustolovinu, žurku koju još prepričavamo.

Kada smo saznali da se i ove godine zelena energija širi, i da su najavili da se spremimo za žurku koja ide korak dalje odmah smo istrazili sve o Green Up partiju.

Saznali smo da se jedna gradska ekipa već ozbiljno zagreva za žurku, i uspeli smo i da ih fotkamo, i saznamo šta nam se to sprema.

Foto: Bojan Korolija

Videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo da nam pripremaju odličnu muziku, sjajan irski viski, da "oštre" tatto mašinice i berberske makaze, videli smo ih da se dosta fotkaju i igraju neke cool igrice, i da sve to donose na Green Up žurku!

Foto: Bojan Korolija

 A ono što je najvažnije uspeli smo za sve vas, kojima kao i nama ova žurka zvuči kao najbolja provod ikada, da saznamo gde i kada će biti. Ali ne i samo to već i kako da osvojite karte.

Otkrili smo njihovu Instagram stranu @greenup.rs pa ako uspete da osvojite kartu, vidimo se tamo, mi smo već na listi!

Foto: Bojan Korolija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.