Sreća celog sveta, nova pesma i spot Mrava

Izvor: BalkanRock.com, 18.Okt.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća celog sveta, nova pesma i spot Mrava

Bend Mravi lansiraju video-spot za novi singl “Sreća celog sveta” koji ujedno najavljuje LP album “Na ivici čovečanstva” čija se CD i vinilna izdanja očekuju na proleće.

Pesma raslojava temu unutrašnjeg paralelnog univerzuma zatrpanog nametnutom svakodnevnicom koja suštinski ne odgovra bazičnoj ljudskoj i prirodnoj realnosti u kojoj vladaju kosmički zakoni, zakoni čiju egzistenciju čovek ugrožava hiljadama godina svojim negativnim delovanjima… >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Spot je režirao Sale Ivanović, snimali i asistirali beogradski fotografi, Bojana Janjić i Nemanja Đorđević, dok je za montažu bio zadužen Davor Sopić iz bendova “Žene kese” i “Nežni Dalibor”. Reditelj Staša Tomić je radio kolor korekciju i postprodukciju.

Mravi će uskoro imati dva nastupa u Beogradu, 20. oktobra na Trgu Republike kao podrška organizaciji “Ne davimo Beograd” koja obeležava dan oslobođenja grada i za 25. novembar je zakazan zajednički koncert sa bendom “Auf Wiedersehen” i specijalnim gostima u okviru Vračar Roks festivala u Božidarcu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.