Snimio sam duet s Bogom

Izvor: Mondo, 19.Jun.2013, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Snimio sam duet s Bogom"

Novo besramno veličanje samog sebe od strane Kanijea Vesta.

Reper koji je nedavno postao tata upravo je objavio novi album "Yeezus". Samo ime albuma izazvalo je burne reakcije, pa su se mnogi pobunili kada su čuli da postoji pesma koja se zove "I am a God", a sada je Vest prevazišao samog sebe.

Na online servisu iTunes njegov novi album "Yeezus" ima i jednog neobičnog gosta. Iako u pesmama gostuju Kid Cudi, Frenk Oušn, Daft Punk i drugi, naveden je samo jedan gost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - Bog lično.

Pesma "I am a God" navedena je kao duet sa Bogom, što možete videti na slici. Nema sumnje da je reč o još jednoj "molbi za pažnju" od strane Vesta, inače sklonog ovakvim ispadima.

(MONDO, foto iTunes)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.