Slayer - samo da se gricka...

Izvor: Mondo, 19.Jun.2013, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slayer - samo da se gricka...

Na listi zahteva slavnog benda obavezne grickalice.

Bend u Beograd stiže na dan koncerta u Kombank areni, a tamo će ih u zamračenim svlačionicama čekati piletina, ćuretina, biftek, ali i obavezne grickalice.

Slayer ima "raspored časova" za klopu - ponedeljkom, sredom i petkom jedu običan čips, dok ostalim danima jedu kukuruzni. Pošto je beogradski koncert zakazan za utorak, u svlačionicama će ih čekati kukuruzni tortilja čips.

Što se tiče slatkiša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << danima kada se jede čips od krompira zaslađuju se "običnim" bombonama "M&M", a ostalim danima samo onima koje su punjene kikiriki puterom.

Od "cirke", Slayer zahteva votku, tekilu, vino i pivo, dok Tom Araja traži samo kafu i čajeve.

Slayer u Beograd dolazi prvi put, u postavci koju čine Tom Araja, Keri King, Pol Bostaf i Geri Holt, koji će i dalje će biti gitarista umesto nedavno preminulog Džefa Henmana. Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festival u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra.

Do utorka, pozdravlja vas bend!



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.