Škrtice otvaraju Gun Club

Izvor: BalkanRock.com, 30.Sep.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škrtice otvaraju Gun Club

Gun Club nakon godinu dana pauze otvara novu sezonu u petak, 2. oktobra. U novom ruhu – udobniji i komforniji, na starom mestu (Miloša Pocerca 10), Gun Club će sezonu 2015/16 otvoriti nastupom supergrupe Škrtice.

Malo je poštovalaca rokenrola koji nisu čuli za supergrupu koju predvodi Zoran Kostić Cane (Partibrejkers), a u kojoj je udružio kreativne potencijale Koleta (Veliki prezir), Borisa (Jarboli), Boška i Danila (Straight Mickey and the Boyz).

Ulaznice po ceni od 700 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar).

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Još jedno veče za Škrtice!

Izvor: Mondo, 30.Sep.2015

Zbog velikog interesovanja publike supergrupa Škrtice nastupiće u Gun Clubu i 3. oktobra!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.