Skrillex, Diplo i ... Biber! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Jun.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrillex, Diplo i ... Biber! (VIDEO)

Skrillex i Diplo, otkrili novi muzički projekat nastao u saradnji sa Džastinom Biberom.

Foto: YouTube

"Where Are u Now", naziv je najnovijeg hita Skrillexa i Diploa, u kojem se pojavljuje Džastin Biber, i koji je opisan kao "oda fanovima".

Upravo su fanovi i bili zaduženi za krajnji izgled spota, tako što su "crtali po Biberu". Oni su bili pozvani u galeriju u Los Anđelesu, gde im je omogućeno da "žvrljaju" po slikama mlade pop zvezde.

Režiserski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << duo je kasnije od toga napravio ovo što je pred vama.

"Sve što radimo je u potpunosti zbog fanova. Džastin je napisao ovu pesmu tokom teškog perioda u njegovom životu, mi sve ovo radimo za vas, i poštujemo što ste nas doveli dovde i VI ste ti koji su napravili ovaj video", poručili su Jack Ü svojim fanovima.

Poslušajte!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.