Sergej Ćetković proba pred Arenu: Dva minuta za novinare (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 04.Feb.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković proba pred Arenu: "Dva minuta" za novinare (VIDEO)

Sergej Ćetković se sa bendom užurbano priprema za koncert u Kombank Areni 14. februara. Probe se održavaju u jednoj od prostorija u velelepnoj hali, a specijalno za novinare izvedena je pesma kojom je Sergej započeo, pre nešto više od dve godine, svoj prvi koncert u Areni, "Dva minuta". Uživajte u snimku koji je za vas napravila Nadlanu.com ekipa!

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Sergej Ćetković: Poslednje pripreme pred koncert (VIDEO)

Izvor: Story, 04.Feb.2013

Proslavjeni kantautor Sergej Ćetković s nestrpljenjom iščekuje 14. februar i veliki solistički koncert u Kombank areni. U video prilogu pogledajte kako izgleda jedna od njegovih proba pred sa bendom, ali i saznajte šta to sve pripema za svoju publiku na Dan za..Sergej Ćetković

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.