Izvor: BalkanRock.com, 11.Apr.2024, 07:40

Seljačka Buna i Decay uživo u Nišu

Balkanrock.com Balkanrock.com Seljačka Buna i Decay uživo u Nišu Seljačka Buna i Decay uživo u Nišu 11/04/2024 Agro metal mašina Seljačka Buna vraća se u niški AKC Fuzz u subotu, 13. aprila, na zajednički nastup sa bendom Decay, kao lokalnom podrškom. Kuke i motike, vatra, pakao i mač, a tu i tamo i poneki čvarak i kajmak. Buna stiže ponovo u Niš na prvu stanicu turneje povodom izlaska albuma „Vasprsnuće“. Stari borci […] Pročitajte ceo tekst Seljačka Buna i Decay uživo u Nišu originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na današnji dan – 11. april / travanj

Izvor: BalkanRock.com, 11.Apr.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com Na današnji dan – 11. april / travanj Na današnji dan – 11. april / travanj 11/04/2024 1961 – Bob Dylan je imao svoj prvi nastup uživo u New Yorku, otvarajući koncert za blues majstora Johna Lee Hookera u Gerde’s Folk City – nedavno otvorenom mjestu u Greenwich...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.