“Saturn Return” novi je video austrijsko-hrvatske elektro pop kombinacije don_t go

Izvor: BalkanRock.com, 19.Sep.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Saturn Return” novi je video austrijsko-hrvatske elektro pop kombinacije don_t go

Saturn Return” posljednja je pjesma na debitantskom EP-ju Dark Country kojeg je hrvatsko-austrijski duo don_t go samostalno izdao 2016. godine.

Nakon spota za naslovnu pjesmu u režiji Christophera Herndlera, video spot za “Saturn Return” snimila je i režirala mlada austrijska umjetnica i glazbenica Hannah Todt. Video, kao i sama pjesma, u potpunosti se može doživjeti samo ako se pogleda od početka do kraja.

don_t go su Nina Jukić >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << (vokal, klavir, sintevi) i Alexander Forstner (bubnjevi, gitara, elektronika). Zajedno su počeli muzicirati 2013. godine što je bila logična posljedica preseljenja u Beč iz Zagreba i Graza, njihovih rodnih gradova, gdje su se godinama bavili glazbom.

Kao don_t go, Nina i Alexander su do sada održali brojne koncerte u Austriji i Hrvatskoj, u manjim klubovima, kao i na glazbenim festivalima. U veljači 2016. godine sami su izdali svoj debitantski EP “Dark Country“, snimljen u bečkom studiju Audio Manufaktur, a na produkciji su radili zajedno sa Ksenijom Ladić i Matijom Vojvodićem, članovima elektroničkog sastava Tomislav.

Zvuk don_t go delikatna je mješavina Nininih emocionalnih vokala i Alexanderovih grooveova, omotana u melankolične melodije klavira i gitare. Sve to loopirano uživo. don_t go planira izdati svoj prvi album 2018. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.