Sanctuary objavili novu pesmu

Izvor: SvetGitara.com, 22.Avg.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanctuary objavili novu pesmu

Američki heavy metal bend Sanctuary objavili su novu pesmu „Arise And Purify“ koja će se naći na novom albumu „The Year The Sun Died“ čiji je izlazak zakazan za 6. oktobar u Evropi a 14. oktobar u Severnoj Americi.

Bend je nastao 1985. ali su se rastali 1992. i ponovo okupili 18 godina kasnije. Iza sebe imaju dva studijska albuma „Refuge Denied“ iz 1987. i „Into The Mirror Black“ iz 1989. „The Year The Sun Died“ će biti njihov treći studijski album.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com <<
Omot za album uradio je Travis Smith (Opeth, Nevermore) a za miksanje i produciranje se pobrinuo Zeuss (Rob Zombie, Suicide Silence, Crowbar).

Lisa pesama na albumu „The Year The Sun Died“ izgledaće ovako:

„Arise And Purify“

„Let The Serpent Follow Me“

„Exitium (Anthem Of The Living)“

„Question Existence Fading“

„I Am Low“

„Frozen“

„One Final Day (Sworn To Believe)“

„The World Is Wierd“

„The Dying Age“

„Ad Vitam Aeternam“

„The Year The Sun Died“

Poslušajte pesmu „Arise And Purify“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.