Izvor: BalkanRock.com, 30.Maj.2021, 08:18

Sana Garić objavila singl pod nazivom „Ovaj put“

Sana Garić je objavila četvrti singl pod nazivom „Ovaj put“ koji najavljuje novi album. U toku prethodne godine Sana je objavila tri singla, a sada publici predstavlja četvrti vrlo specifičan video-singl za pesmu „Ovaj put“ koji će se naći na predstojećem albumu „Naočare za srce“. Video za pesmu „Ovaj put“ snimljen je u klubu SubBeerni […] The post Sana Garić objavila singl pod nazivom „Ovaj put“ first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gladni Naučnici objavili novu pesmu Divlja Priroda propraćenu najavom novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 31.Maj.2021, 08:03

  Beogradska grupa Gladni Naučnici je objavila video spot za pesmu “Divlja priroda”, treći singl sa njihovog još uvek aktuelnog albuma “Opšte teorija besmisla” (Pop depresija/Kišobran). Idejno rešenje za spot dala je Petra Beličev, dok je za režiju i montažu odgovorna Radmila Vankoska....

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.