Samostalni Referenti, Petar Pan i PogonBGD zakazali zajednički nastup u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Nov.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samostalni Referenti, Petar Pan i PogonBGD zakazali zajednički nastup u Beogradu

U subotu 19. novembra u beogradskom Božidarcu biće organizovano ska punk veče kada će nastupiti bendovi Samostalni Referenti, PogonBGD i Petar Pan.

Kultni beogradski ska punk sastav Samostalni Referenti ove godine je proslavio 20 godina na sceni, a bili su izuzetno aktivni kada su letnji festivali u pitanju. Bend je u toku ove godine predstavio i dva nova singla “Moje pesme, moji snovi” i “Za moj Beograd”.

Bend Petar Pan je bio aktivan krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << osamdesetih i tokom devedesetih i objavili su tri odlična albuma. Nakon dužeg perioda, ekipa se ponovo okuplja, tako da će svi posetioci imati prilike da čuju njihove stare hitove.

Pogon BGD je street punk bend koji iza sebe ima dva objavljena albuma. Trenutno su u fazi pripreme novog izdanja, tako da će publika imati prilike da premijerno čuje nove pesme.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, dok će cena na dan koncerta iznositi 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.