Samo Lagano Radio Show / Sezona 3

Izvor: SerbianUnderground.com, 10.Apr.2012, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo Lagano Radio Show / Sezona 3

Konačno posle duže vremena sa vama je ponovo radio emisija koju vode Blokovski i Supreme. Kao i prethodne dve sezone i ovog puta tonac emisije je Punz a što se tiče sadržaja možete očekivati mnogo dobre repčine kao i sve informacije, vesti i obaveštenja sa domaće Hip-Hop scene. Mi vam prenosimo deo njihovog obaveštenja sa zvaničnog sajta :
Kad su svi (od nas) digli ruke, mi smo izašli na bis. Treći put, Samo Lagano Radio Show sa vama. Sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << otvaramo uz Smoke Mardeljana, Ušikanu Družinu, Bauk Squad, Who See... Epizodu 'Razrada pedala' možete preslušati u plejeru na sajtu, ili je downloadovati pomoću ovog linka, pa na putu do posla, škole, klupe, parka, kako ko. Ukoliko ste u mogućnosti poestite i našu facebook stranicu na kojoj možete dobiti više informacija. Slušamo se, pozdrav.
SAMO LAGANO RADIO SHOW :

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.