S.A.R.S. ima novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 06.Jan.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.A.R.S. ima novi spot

Grupa S.A.R.S. odlučila je razveseliti svoje fanove novogodišnjim poklonom kakav im i dolikuje, novim spotom za pjesmu ”Tvoj čovek”.

To je treći singl s aktualnog ”Poslednjeg albuma”, kojeg su objavili Dallas Records i Lampshade Media. Videospot je nastao u produkciji i režiji Maska photography and Visual Art studija iz Beograda. Za kameru su bili zaduženi Siniša Gavrić i Kristina Lukić, montažu je radila Anđela Vujić, dok se kao modeli u videu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pojavljuju Marina Ninković i Devian Black.

Na pjesmi ”Tvoj čovek” S.A.R.S. je ponovno surađivao s poznatim tekstopiscem Tadijom Dimitrijevićem s kojim su već na trećem albumu ”Kuća časti” radili na pjesmi ”Praštaj”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.