Izvor: BalkanRock.com, 03.Jul.2022, 09:36

Rush to Relax najavljuje „Misli“ i predstavlja singl „Pesni vo meani“

Tri godine od izlaska istoimenog debitantskog albuma, Rush to Relax vraća se s novim albumom koji donosi najraznovrsniji izbor pesama ovog DIY rokenrol projekta do sada. Damjan Manevski, makedonski muzičar koji živi i stvara u Ljubljani (Damjan je član grupa Lelee i Molokai), na novoj ploči nastavlja svoj prirodni razvoj kao muzičara, a još više […] The post Rush to Relax najavljuje „Misli“ i predstavlja singl „Pesni vo meani“ first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

„Psychosis“- video spot prvog singla benda Northern Revival

Izvor: BalkanRock.com, 04.Jul.2022, 07:30

Novosadski heavy stoner rock bend Northern Revival izbacio je spot za svoj prvi singl pod nazivom „Psychosis“ sa novog albuma „Modification“ čije se oficijelno izdanje očekuje u septembru 2022. pod etiketom Geenger records. Posle duže pauze, u izmenjenoj postavi i sa malo drugačijim, ali...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.