Roppongi Red i “Sladak kao ti”

Izvor: BalkanRock.com, 13.Dec.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roppongi Red i “Sladak kao ti”

Roppongi Red objavili su spot za pjesmu “Sladak kao ti“, s kojom su se predstavili na ovogodišnjem Karlovačko Rock Off festivalu.

Bend ovih dana slavi prvu godišnjicu postojanja na glazbenoj sceni i tim su povodom objavili videospot za aktualni singl ”Sladak kao ti”. Spot je režirao Radislav Jovanov Gonzo koji je definitivno uspio spojiti energičnost i ekscentričnost benda te fantastičan prostor zagrebačkog Muzeja iluzija sa zaraznom melodijom pjesme >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koja na prvu osvaja ljubitelje popa i elektronike.

Roppongi Red je inače u Tokiju ime četvrti za partijanje i najbolje provode, dok je u Hrvatskoj to nova klupska senzacija. Bend su osnovali Morana Bing i Daniel Šuljić, kreativni dvojac koji je ujedno i autor pjesama, a na stageu im se pridružuje još Stanislav Kovačić za bubnjevima. Glazbu stvaraju na relaciji Zagreb-Beč.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.