Rogi u nedelju u klubu Elektropionir

Izvor: SvetGitara.com, 10.Dec.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rogi u nedelju u klubu Elektropionir

Rogi, muzičar koji se ovog leta pojavio na sceni sa svojim opuštajućim zvukom, nakon nekoliko spotova, objavio je album „U Međuvremenu“. Poigravanje sa jazz harmonijom, pevljive melodije i iščašeni semplovi bubnjeva spajaju se u neobičnu pop strukturu kroz dvanaest pesama.

Ceo album naglašava važnost sadašnjeg trenutka, kao što glasi naslov i refren letnjeg disko hita „Ovaj Momenat Je Sve“. Prvi skit „Dobro Jutro“ otvara album reminiscencijom nekada popularne emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << velikog Duška Radovića, sa aforizmima koje dotiču savremene teme. Vedre numere „Idemo“, „Ploče“, „Kasno Je“ i „Pravi Put“ karakterišu razigrane mekane gitare, dok balans prave sint-pop balada „Opet Tražim Te“ kao i pesma „Ono Što Odmiče“. Sanjiva „Kroz REM“ leži na polomljenom ritmu, a album se završava sporom psihodeličnom numerom „Plima i Oseka“.

Album je objavljen 25. novembra kroz nezavisnu muzičku kuću Natenane Records i u celosti je dostupan za download i slušanje na stranicama Bandcamp i YouTube. Na koncertnim promocijama u Elektropioniru u Beogradu, 11. decembra, ulaz će biti besplatan i u Domu b-612 u Novom Sadu, 16. decembra, biće dostupno i fizičko CD izdanje.

Album „U Međuvremenu“ u celosti možete poslušati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.