Roger Waters o muzičkoj industriji: Lopovi i secikese

Izvor: BalkanRock.com, 05.Maj.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roger Waters o muzičkoj industriji: Lopovi i secikese

Jedan od osnivača Pink Floyda, legendarni Rodžer Voters optužio je muzičku industriju da je ukrala svaki cent koji je iko ikada zaradio u baveći se muzikom.

“Osećam se blagoslovenim što sam rođen 1943., a ne 1983. godine”, rekao je on u intervjuu za “Times” magazin i nastavio, “Bavio sam se muzikom dok Silikonska dolina nije sve preuzela, kada je od pisanja i sviranja muzike za ljude moglo da se živi. Tada se ova ekipica secikesa i lopova još nije ubacila >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << između ljudi koji su hteli da budu kreativni i njihove publike, i još nije stigla da ukrade svaki j***** cent koji je iko ikada zaradio”.

On je takođe potpuno odbacio mogućnost bilo kakvog ponovnog okupljanja preostalih članova Pink Floyda.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.