Rođendanski vikend u Bitefu

Izvor: Mondo, 08.Nov.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanski vikend u Bitefu

Bitef Art Cafe ovog vikenda, povodom 11. rođendana sve posetioce časti nižim cenama pića, ali i koncertima svojstvenim samo za ovaj prostor.

"Rođendanski vikend" počinje u četvrtak koncertom benda Coolares koji izvodi domaće i strane hitove na potpuno autentičan način, a u ponoć uz šampanjac Bitef Art Cafe gasi 11 svećica na rođendanskoj torti. Celo veče će da traje "2 for 1 bottle party", odnosno za svaku poručenu flašu 'oštrog' pića dobijate drugu besplatno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a tu su još i popusti...

"U petak nema izgovora, samo puno dobrih razloga da proslavite sa nama 11. rođendan. Očekujemo vas već od 21.30 časova, a za zagrevanje će da se pobrine DJ Coba. Tačno u 23.30 bend Betty boom pojačan Tanjom Matejić garantuje dobru zabavu, a za 'half time show' imamo specijalne goste iz Hrvatske, bend Sane. Verujte nam na reč, oni su nešto potpuno drugačije od svih", saopštili su organizatori.

Rođendansko slavlje će biti završeno u subotu kada će za miks pultom da budu DJ Coba, DJ Ćile, DJ Željko Kerleta i njihov omiljeni naslednik DJ Milić Spacewalker, koji će ove subote kao i svakog narednog vikenda da prave 'groove lounge' atmosferu. Pola sata pre ponoći na sceni će da bude bend poznat po odličnoj atmosferi - Makao.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.