Robi Vilijams počeo spektakularnu turneju

Izvor: Mondo, 15.Jun.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams počeo spektakularnu turneju

Britanski muzičar otvorio turneju "Uzmi krunu" (Take The Crown) u Dablinu, uz poruku: "Želim da moji nastupi budu najbolji ikada... Mislim da sam u tome uspeo".

Robi Vilijams spada u vrh najtraženijih i najpopularnijih evropskih muzičara današnjice. Otkako je počeo solo karijeru, nakon raskida saradnje sa grupom Take That, Robi je napravio nekoliko sjajnih albuma i izbacio megapopularne hitove.

On je u Dablinu počeo turneju "Take The Crown" tokom koje će koncerte >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << održavati isključivo na stadionima. Posle koncerata po Velikoj Britaniji, ima zakazanih 15 po evropskom kontinentu, a najbliži Srbiji biće u Zagrebu, 13. avgusta na "Maksimiru".

"NOT LIKE THE OTHERS"



Vilijams je već do sada prodao oko 900.000 karata za turneju po Engleskoj, a više od dva miliona(!) po zemljama Starog kontinenta u kojima će nastupati.

Već prvi koncert na kojem je "leteo" na mlazni pogon pokazao je da publika od njega može da očekuje muzičko-scenski spektakl. Mnogo dobre muzike i pride akrobacija.

"Želim da moja turneja bude najbolja ikada... Verujem da sam u tome uspeo", izjavio je on neposredno pred start turneje.

Kaže i da je pre zakazivanja koncerata "visio" na kanalu YouTube da vidi šta ljudi vole da slušaju i da je "zavisnik" o sajtu setlist.com.

"Želim da me znaju i da ostanem upamćen po kvalitetu. A uspeo sam i da napravim neke dramatične momente od kojih zastaje knedla u grlu", kaže Robi Vilijams.

A pre turneje "bacio je oko" i na kolege da vidi šta rade i kako rade. Želi da vidi i Bijonse na delu.

"Ona bi mogla da bude pravi parametar, ona je 'Pepsi' svoje generacije. Moć koju ona ima je neverovatna. Izgleda sjajno, peva briljantno i uz to i igra. Potpuno je zabavljač", primetio je Robi.

"COME UNDONE"



(MONDO - foto: Mark Doyle/Splash News)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Robi Vilijams počeo spektakularnu turneju

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2013, 09:51

Britanski muzičar otvorio turneju "Uzmi krunu" (Take The Crown) u Dablinu, uz poruku: "Želim da moji nastupi budu najbolji ikada.. Mislim da sam u tome uspeo"...Robi Vilijams spada u vrh najtraženijih i najpopularnijih evropskih muzičara današnjice. Otkako je počeo solo karijeru, nakon raskida...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.