Izvor: BalkanRock.com, 10.Maj.2022, 08:24

Ring Ring Festival od 19. do 26. maja u Beogradu

Vodeći regionalni festival nove i improvizovane muzike, Ring Ring – koji je pre nekoliko dana proglašen za Festival od regionalnog značaja za 2021. godinu, po izboru revije Muzika Klasika – očekuje nas u svom redovnom majskom terminu. Dvadesetšesto izdanje biće održano u Beogradu, u Jevrejskom kulturnom centru i klubu Drugstore, od 19. do 26. maja […] The post Ring Ring Festival od 19. do 26. maja u Beogradu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

The Black Lips narednog meseca u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Maj.2022

U četvrtak 16. juna u Beograd se posle tri godine vraćaju The Black Lips, američki šampioni garaže i psihodeličnog rokenrola. Koncert će se održati u klubu Drugstore, a specijalni gosti će biti beogradska četvorka Proto Tip. Ulaznice su u prodaji preko Tickets mreže i online na www.tickets.rs...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.