Izvor: BalkanRock.com, 25.Okt.2020, 12:31

Riječki Nord postaje Chasing Nord i najavljuju novi album singlom “Sonic Heart”

Prije objavljivanja drugog albuma, riječka grupa Nord odlučila je napraviti promjenu. Ime Nord se u 2020. godini preobražava u Chasing Nord. Novi korak i poglavlje u svojoj karijeri najavljuju singlom “Sonic Heart” koji će svjetlo dana ugledati sredinom studenog za Geenger Records. Chasing Nord je bend koji dolazi iz Rijeke, a album prvijenac “Play Restart” […] The post Riječki Nord postaje Chasing Nord i najavljuju novi album singlom “Sonic Heart” appeared first on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pearl Jam slavi 30. godišnjicu izdanja “MTV Unpluggeda”

Izvor: BalkanRock.com, 25.Okt.2020

Pearl Jam su odsvirali svoj prvi zajednički nastup kao bend, koji je u to vrijeme nosio ime Mookie Blaylock, u The Off Ramp u Seattlu prije 30 godina. Jedan od načina na koji Pearl Jam odaje počast ovoj prigodi je prvo puno izdanje “MTV Unpluggeda”, uključujući i njegovu dostupnost na uslugama...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.