Rijanin sado-mazo spot! (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Feb.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijanin sado-mazo spot! (VIDEO)

Rijana ovih dana snima spot ya svoj novi singl "S&M" sa albuma "Loud". Stihovi ove pesme govore o sadomazohističkom uživanju u seksualnom odnosu!

"Seks je u vazduhu, i nije me briga, jer ja volim miris seksa!Mogu da budem nevaljala, ja sam fantastična u tome...", neki su od provokativnih stihova pevačice sa Barbadosa!

Rijana je loš uzor mladima!

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Rediteljka spota Melina Matsoukas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kaže da je za inspiraciju imala sado-mazohistički odnos koji Rijana gaji prema štampi:

- Nisu u pitanju samo katanci i lanci. Spot obiluje pop-art motivima na kojima je Rijana insistirala. U fokusu je šarena i vesela atmosfera, pre svega.

Koliko se može videti sa snimka koji je nastao tokom snimanja spota, Rijana koristi mnoga erotska pomagala. Gumene lutke, bičevi, lateks... Izgleda da je Rijana bezobraznija nego ikada, pa čak i kad je "odnos prema štampi u pitanju"!

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Rijanin novi provokativni spot već zabranjen u 11 zemalja

Izvor: Blic, 02.Feb.2011, 11:20

Popularna pevačica sa Barbadosa snimila je zaista provokativan spot za pesmu S&M. Njegovo emitovanje je već zabranjeno u 11 zemalja...Rijana se u spotu za svoj novi singl S&M igra raznim seksualnim pomagalima...U potpunosti se uživela u ulogu domine pa se tako razigrano poigrala bičem, raznim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.