Revolt X objavili album prvenac

Izvor: BalkanRock.com, 23.Mar.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revolt X objavili album prvenac

Revolt X, beogradski rock bend, objavio je svoj prvi album „Udar Na Svest“ preko web šopa Generator televizije.

Nakon pet izdana singla i spotova za pesme „Red I Mir“, „Barut“, „Šipka“, „Crvena“ i „Revolt“ izašao je i debi album.

Bend nastao početkom 2014. svirao je već na svim većim festivalima u regionu. U svom prvom rock televizijskom takmičenju na RTS-u, pod nazivom „Bunt Rock Masters“, bend je stigao do finala. Uz osvojeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prvo mesto po izboru novinara na BDFL-u bend je učestvovao i u finalu BARF-a (Beogradski Autorski Rock Festival) 2014. Na legendarnoj Zaječarskoj Gitarijadi 2014. bend je zauzeo treće mesto. Hrvatskoj publici predstavili su se na UFO (Urban Fest Osijek) festivalu, jednom od najuticajnijih festivala za mlade bendove iz čitavog regiona.

„Kroz tekstove pokušavamo vratiti ljudima snagu i volju da se bore za slobodan život i za pravo da misle svojom glavom.“ izjavio je frontman benda Revolt X, Miloš Đorđević te dodao kako očekuju da se ljudi pronađu u njihovim pesmama i tako pronađu razlog za bunt, razlog za život.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.