Reper poginuo snimajući spot! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper poginuo snimajući spot! (FOTO, VIDEO)

Jeziva nesreća na snimanju spota - šetao po krilu aviona!

Kanadski reper Džon Džejms (33) poginuo je snimajući spot na krilu aviona u letu, prenosi Si-En-En.

Reper je snimao spot u Vernonu, i hodao po krilu aviona "cesna" koji je bio u vazduhu. Predaleko je otišao ka rubu krila, zbog čega je pilot pokušao da izvede kružni manevar i prizemlji letelicu.

"Džon se držao za ivicu krila, ali mu je stisak popustio, i nije stigao da aktivira padobran. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pao je na zemlju i ostao na mestu mrtav," rekao je njegov menadžer Rajan Derošer.

Džejms je bio profesionalni sportista, bavio se skijanjem, ali je prešao u muzičare nakon što su ga povrede izbacile iz sporta. Ranije je lomio kičmu i noge.

"Spot koji je snimao bio je za projekat koji je pripremao mesecima. Imao je treninge i probe, i nije jasno kako se dogodila ova tragedija," rekao je menadžer.

Ovo nije bio prvi spot koji je reper snimio u ekstremnim uslovima.



Izvor: YouTube/JonJames

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.