Rege spektakl u najavi; Lee Scratch Perry i Mad Professor u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Mar.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rege spektakl u najavi; Lee Scratch Perry i Mad Professor u Beogradu

Velikani reggae muzike Lee Scratch Perry  zajedno sa Mad Professorom nastupiće 1. aprila u Beogradu, u SubBeernom Centru.

Lee Perry i sam kaže: ,,Muzika je kralj, a ja sam – PRINC!” I nije da nije u pravu. Da nije njega, ne bi bilo ni dub-a, reggae-a, elektronske muzike, niti ska zvuka kakav danas znamo. On i u devetoj deceniji ima energije, kao i pre pola veka.

Njihov gost/host na beogradskom koncertu biće Hornsman Coyote Soundsystem. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<

Hornsman Coyote, jedan od veterana domaće reggae scene i jedan od retkih trombonista specijalizovanih isključivo za reggae muziku, uvešće publiku u koncert reggae maga – Lee “Scratch” Perry-ja. Coyote je, inače, svirao i aranžirao kompletnu brass sekciju na Lee Perry-jevom Grammy nominovanom albumu “Back on the Controls”.

Ulaznice po ceni od 1.790 dinara dostupne su na blagajnama Eventima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22)

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Subbeerni centar: Dolaze Lee Scratch Perry i Mad Professor

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Mar.2018

Posle 16 godina čekanja, 1. aprila od 20.00, u klubu Subbeerni centar nastupiće dve legende reggae muzike: Lee Scratch Perry i Mad Professor. Iako je najavljen za Dan šale – nije šala! Nezaustavljivi 82-godišnji Jamajčanin, Lee Scratch Perry, još jednom će pokazati da je u zavidnoj formi bez...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.