Red Bull MC Battle 2011

Izvor: SerbianUnderground.com, 27.Sep.2011, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red Bull MC Battle 2011

Red Bull MC Battle je takmičenje koje će ujediniti tri ex-YU drzave, Srbiju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Naziv sve govori, u pitanju je turnir prilikom kog će se susresti najbolji freestyle betleri sa ovih prostora gde će pokazati svoje umeće u borbi 1 na 1.
Red Bull MC Battle 2010

Finale za Srbiju će se održati 08. oktobra u beogradskom Domu omladine, kada će znanje odmeriti 16 najboljih fristajlera koji su izabrani od trojice sudija: Reksona (V.I.P.), Bane (Sunshine) i Timbe (Bad Copy). Priliku da se prijavi ima svako do 28.09. u 00:00h. To se može učiniti slanjem audio ili video snimka fristajla uz informacije: ime i prezime, rep alijas, grad iz kog MC dolazi i kontakt telefon, na mail: mcbattle@redbull.rs .
Najboljih 5 iz Srbije ide dalje na regionalno finale u Sarajevo, gde će se susresti sa najboljima iz gore pomenutih država. Učesnike očekuje četiri runde takmičenja. U prvoj rundi svaki takmičar treba da odrepuje 16 linija (prosečna dužina rep strofe), u drugoj i trećoj rundi broj linija je 32 (dve strofe), gde je zadatak odgovoriti/kontrirati protivniku na njegove napade. Treća runda će biti drugačija jer će takmičarima sudije zadati temu na koju moraju da razviju svoj fristajl. U finalnoj borbi MC-jevi dobijaju prostor za tri strofe (48 linija). U svakoj od rundi takmičar mora da bude spreman na dodatnu strofu ukoliko sudije odluče da je meč nerešen i izglasaju produžetke. Zabranjen je bilo kakav vid nacionalnog, rasnog i verskog vredjanja. Takav potez povlači diskvalifikaciju.
Fristajl veština je odlika najboljih MC-jeva a da li je neko dorastao zadatku imaćete priliku da vidite i čujete.
više informacija, video klipova, fotografija na: Red Bull sajtu.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.