Ras Mac Bean i Soulcraft objavili album

Izvor: BalkanRock.com, 24.Maj.2018, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ras Mac Bean i Soulcraft objavili album

Jedan od najboljih reggae bendova sa prostora Balkana, Soulcraft, udružio je snage sa jednim od najboljih reggae pevača današnjice – Rasom Mac Beanom, i zajedno su snimili i objavili album ”Reggae On A Mission”. Album je objavljen 21. maja 2018. za nezavisnu izdavačku kuću Ammonite Records.

Po mnogo čemu jedinstveni pionirski za muzičku scenu Srbije i regiona, ovaj poduhvat pokazao je da ovdašnji muzičari imaju kreativni I produkcijski potencijal >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << neophodan za saradnju sa vrhunskim svetskim umetnicima.

Album je snimljen krajem 2017. godine u studiju Blaze u Beogradu, a miksi mastering je urađen u novobeogradskomstudiju Sick Touch. Autori muzike su Slobodan Đukić i Vladimir Krkljuš, koji je i muzički producent ovog ostvarenja. Pored ovog kreativnog dvojca, članovi grupe Soulcraft su još i bubnjar Dejan Utvar i bas gitarista Damjan Ćirilović. Autor tekstova je Ras Mac Bean.

Reggae On A Mission by Ras Mc Bean & Soulcraft

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.