Rammstein- Nalazimo se na prekretnici!

Izvor: Mondo, 04.Okt.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rammstein- Nalazimo se na prekretnici!

Gitarista popularnog nemačkog benda najavio da će im novi album izaći sledeće godine.

Foto: MONDO, Petar Stojanović

Prošlog meseca, članovi Rammsteina su završili rad u studiju na nastavku albuma iz 2009. godine "Liebe ist für alle da" i kako kažu, nakon finalne produkcione faze, verni fanovi će moći da čuju nove stvari.

"Za sada nam deluje da će album izaći sledećeg proleća. Ono što je novo je to da nismo zasebno svirali svoje deonice, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svi u isto vreme. Inspiracija nam je bila u našim živim nastupima. Probali smo neke neuobičajne metode, nove ideje i jednostavno promenili put kojim smo uglavom išli", rekao je gitarista Pol Landers i najavio da će ovaj album biti prekretnica u njihovoj muzici.

Rammstein je poslednji put nastupio u Beogradu 2013. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.