Rambo Amadeus traži saradnike

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo Amadeus traži saradnike

Muzičar Rambo Amadeus objavio je konkurs u kojem traži mlade, talentovane i "tehnološki dobro potkovane" muzičare za mesto u njegovom kreativnom timu.

"Audicija! Ako ste verzirani u radu na programima za proizvodnju muzike, audio i video obrade i montaže, imate dobro opšte obrazovanje i privatno izuzetno cenite lik i delo Ramba Amadeusa Svjetskog Mega Cara, možda za vas ima mesta. Mladost je prednost", objavio je muzičar.

Kandidati prijave mogu slati na mejl >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rambadeus@gmail.com.

Rambo je nedavno pokrenuo prevođenje svojih pesama na svetske jezike, pa se tako pohvalio da su mu revnosni poštovaoci poslali pesmu "Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna" prevedenu na burski i ukrajinski, "Komediju, tragediju, dramu" na indonežanski, a "Čobane, vrati se" prevedena je na kineski.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.