Rambo Amadeus predstavlja “Privatizovat” (audio)

Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo Amadeus predstavlja “Privatizovat” (audio)

U susret novom albumu Ramba Amadeusa od danas na Deezer-u možete čuti singl “Privatizovat“.

Rambo je poznat po svojoj kreativnosti ne samo kao muzičar već i kao performer. Singl “Privatizovat” je još jedan satirični tekst iz Rambove umetničke kuhinje koji ide krivudavim bogazama balkanskog društva.

Rambo Amadeus novo izdnaje “Vrh Dna” objaviće u decembru za Mascom Records.

Rambo Amadeus zauzima posebno mesto na “zvezdanom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nebu” čitavog regiona. Poznat je po svojoj kreativnosti, kao muzičar, tekstopisac, performer, muzički producent. U stalnoj je potrazi za novom inspiracijom i idejom. Na tom kreativnom putu nastao je novi album “Vrh dna”. Oksimoronski naziv albuma dosta govori i o njegovom sadržaju.

Na albumu Rambo kombinuje satirične tekstove o sudbini malog čoveka u vihorima sudbine, lutajući krivudavim bogazama balkanskog društva. Muzika obiluje mešavinom stilova čemu je Rambo uvek sklon, ipak, iz svake numere se čuje njegov jedinstveni stil i rukopis.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.