Rag’n’Bone Man u Srbiji

Izvor: BalkanRock.com, 13.Okt.2017, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rag’n’Bone Man u Srbiji

Fenomenalni “nežni džin”, kako ga nazivaju mnogi, Rag’n’Bone Man, nakon Exita u Novom Sadu, dolazi nam po drugi put u Srbiju, gde će pred beogradsku publiku stati sledeće godine.

Umetnik koji je za kratko vreme zahvaljujući svom snažnom dubokom glasu, kupio srca širom sveta, kroz svoju muziku koja je kombinacija hip hopa i džeza, sa rok i soul elementima, 6. maja 2018. godine, staće pred svoje fanove u Hali sportova, od 20 h.

Ovaj sjajan muzičar dobitnik >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je BRIT i Echo nagrada, i autor multii-platinastog albuma “Human”, koji je izašao ove godine.

Karte su puštene u prodaju i mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, a cene karata su 2.800 dinara za parter, 3.400 dinara za tribine, i 3.800 dinara za VIP tribine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.