Izvor: BalkanRock.com, 23.Jan.2021, 09:02

Rage Against the Machine objavili dokumentarac Killing in Thy Name

Društveno-politički događaji u poslednjih pet godina predstavljaju idealnu pozadinu za muziku benda Rage Against the Machine. Legendarni sastav nije bio u mogućnosti da održava koncerte prošle godine kao što je planirano, ali su sada saopštili svoj umetnički odgovor na ponovo oživljeni pokret za rasnu pravdu putem dokumentarca Killing in Thy Name. Projekat je nastao u saradnji […] The post Rage Against the Machine objavili dokumentarac Killing in Thy Name first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Flea, John Frusciante, Robert Del Naja i drugi na albumu u čast grupe Gang of Four

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jan.2021

Pre nego što je jedan od osnivača benda Gang of Four, Andy Gill, preminuo prošle godine, radio je na retrospektivi ploče “Entertainment!”, pank klasika koji je lansirao njihovu karijeru. Njegova udovica Catherine Mayer nastavila je i proširila rad na tom projektu uz pomoć veoma posebnih gostiju,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.