Radiohead objavili odbačenu verziju James Bond teme

Izvor: BalkanRock.com, 29.Dec.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radiohead objavili odbačenu verziju James Bond teme

Engleski rok bend Radiohead svojoj publici je za praznike poklonio pesmu “Spectre” koja je trebalo da bude tema novog filma o Džejmsu Bondu.

Dugo se pričalo da će grupa Radiohead imati tu čast da napravi temu za novi film o Bondu. Nažalost, pesma koja je tom prilikom nastala, nije prihvaćena. Zamenila ju je numera “Writing’s on the wall” Sema Smita.

Ipak, grupa je odlučila da svoje delo podeli sa publikom kao specijalni praznični >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << poklon. “Nije išlo, ali smo dobili nešto naše što jako volimo. Kako se bliži kraj godine, pomislili smo da biste voleli da  je čujete. Srećan Božić. Neka sila bude s vama.”, napisao je Tom Jork na svom facebook i twitter nalogu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.