Izvor: BalkanRock.com, 27.Nov.2020, 09:04

Puscifer objavili novi spot

Američka supergrupa Puscifer, objavila je novi video za pesmu “Fake Affront“. Numera se nalazi na novoobjavljenom albumu “Existential Reckoning“, a u videu se može videti nastup benda za vreme live koncerta u Arcosanti. Puscifer su proslavili izlazak novog albuma live nastupom koji su pratili visoko kvalitetni vizuali. A novi spot je siže najboljih delova nastupa, […] The post Puscifer objavili novi spot first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Album koji je John Lennon potpisao za Mark David Chapmana ide na aukciju

Izvor: BalkanRock.com, 27.Nov.2020

Album “Double Fantasy” koji je legendarni muzičar John Lennon potpisao za Mark David Chapmana ide na aukciju. Početna cena ovog albuma na kome je Lennon sarađivao sa Yoko Ono je $400,000. Pored Lennonovog potpisa na albumu je upisana i 1980. godina. Takođe se mogu videti i mnoge policijske oznake...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.