Publika horski pevala sa Anastazijom

Izvor: Politika, 01.Jul.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Publika horski pevala sa Anastazijom

Američka pevačica Anastazija održala je koncert u „Kombank areni” u okviru svetske turneje na kojoj predstavlja povratnički album „Resurrection”. Prvo gostovanje ove dame specifičnog vokala nije privuklo veliki broj publike, ali svi oni koji su došli u dvoranu bili su zagriženi fanovi Anastazije i ona im je, zauzvrat, priredila više od koncerta, pravi šou, ispunjen hitovima, smehom i odličnom komunikacijom sa posetiocima.

Iako su muzičari izašli na scenu uz zvuke nečega >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << što je podsećalo na rok operu, tek kada se Anastazija pojavila na bini, svi u dvorani su poustajali sa svojih mesta i gromkim aplauzom pozdravili omiljenu pevačicu, koja je nastup otpočela hitom „Left Outside Alone”. Uz prepoznatljiv modni detalj, bez koga se nigde ne pojavljuje, naočare, odmah je uspostavila više nego dobru interakciju sa publikom, uz reči: „Čast mi je što sam ovde. Rano sam ustala i poželela sam odmah da vam pevam, a morala sam da se strpim do večeras...” Iz publike su joj stizale poruke, poput „Volimo te”, na šta bi ona uzvratila rečima: „Volite me celu, ili samo neke delove?”

Već tada je svima u sali bilo jasno da je veoma duhovita, zabavljala je tako obožavaoce šalama na svoj račun, ili na račun benda. Stigla je i da usred koncerta odgovara na pitanja publike, pa je tako pričala o sestrinim lutkama kojima je kidala glave, o tome kako održava dobru liniju, davala savete kako prikriti nedostatke na telu, kako je postala pevačica... Potpisivala je suvenire fanovima iz prvih redova, slikala se sa njima, a jednu obožavateljku iz Bugarske je čak izvela i na binu.

Dominantan rok zvuk na koncertu „presekla” bi baladama, ređali su se dobro poznati hitovi „Sick and Tired” ili „Paid My Dues”, a osvrnula se i na svoj prethodni album obrada, pa je tako na opšte oduševljenje fanova izvela svoje viđenje čuvenih singlova sastava AC/DC, „Guns ’n’ Roses”, „Fu fajters”...

Iskreno je pričala i o svojoj bolesti, o tome kako se dva puta borila sa rakom dojke, rekavši pred izvođenje pesme „Lifeline” sa novog albuma kako voli da je peva jer je „pravo podsećanje da je sa rakom gotovo!”.

Publici, koja je horski pevala sa Anastazijom, američka pevačica je, u znak zahvalnosti poručila: „Srećna sam što sam zdrava i što mogu da dođem ovde, i pevam pred ljudima koji me vole. Čekala sam 16 godina da dođem u Srbiju i mogu da kažem da mi je, što se tiče koncerata, ovaj u vašem gradu ostvarenje sna!”

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.