Public Enemy objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 14.Jun.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Public Enemy objavili novi video

Rep veterani Public Enemy predstavili su novi videospot za pesmu “Honky Talk Rules”, koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Man Plans God Laughs”.

Pesma čija je osnova sample numere “Honky Tonk Woman” benda Rolling Stones, trebalo je da se nađe na njihovom albumu “Fear Of A Black Planet” iz 1990. godine, ali je na kraju precrtana.

Kada je videoklip u pitanju, u njemu se prikazuje Chuck D koji repuje obučen kao kauboj, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a dominiraju slike lica belih svetskih lidera na raznim novčanicama, dok se na kraju poentira sa novčanicom od 20 dolara na kojoj se nalazi Harriet Tubman.

Album “Man Plans God Laughs” objavljen je prošle godine i to je ukupno trinaesto izdanje za američku hip hop grupu.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Public Enemy imaju novi spot

Izvor: B92, 14.Jun.2016

Rep veterani Public Enemy predstavili su spot za pesmu “Honky Talk Rules”, koja se nalazi na njihovom poslednjem albumu “Man Plans God Laughs”...Pesma čija je osnova sample numere “Honky Tonk Woman” benda Rolling Stones, trebalo je da se nađe na njihovom albumu “Fear Of A Black Planet”...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.